Oduvek ste maštali da kupite neku kriptovalutu, ali niste imali dovoljno novca za kupovinu? Preko ovog linka imate mogućnost da potpuno besplatno dobijete 1000 tokena 
Nova kriptovaluta Action Coin , koju je trenutno u fazi razvoja do 1. marta 2018 moguće  dobiti potpuno besplatno i to 1000 AltCoin tokena, koji momentalno vrede 1000$!

 Sve što treba da uradite, jeste da se registrujete na sajt Action Coin kompanije. Registracijom se automatski otvara wallet(elektronski novčanik) na kome istog trenutka leže 1000 ovih novčića.

Action Coin

Trenutna vrednost Action Coin novčića je 1 token = 1 $ i oni se odmah mogu trošiti za kupovinu proizvoda kompanija koje su partneri Action Coin-a, a 1. marta 2018. Action Coin će se pojaviti na berzama i moći da se razmenjuje za bilo koju drugu kripto ili  nacionalnu valutu!. Koja će tada njegova vrednost biti, teško je predvideti, ali se svakako ovakva prilika mora iskoristiti, s obzirom na to da nisu potrebna nikakva finansijska i druga ulaganja.
S obzirom na ozbiljnost kampanje koju sprovodi kompanija Action Coin i na visinu investicija, ova valuta može dostići jako brzo iznenađujuću vrednost.
Budite deo onih koji su pravu informaciju iskoristili u pravo vreme. Preuzmite svojih 1000 tokena.

Uputstvo za preuzimanje 1000 besplatnih Action Coin tokena

  • 1) otvorite sledeću stranicu.
  • 2) na toj stranici treba da popunite formular vašim podacima i kliknete na dugme REGISTER.
  • 3) biće vam poslat konfirmacioni email na email adresu koju ste uneli prilikom registracije. Otvorite taj mail i kliknite na konfirmacioni link.
  • 4) gotovo!
  • 5) sada možete da se ulogujete na vaš nalog i vidite stanje tokena. 

Action Coin