Oduvek ste maštali da kupite neku kriptovalutu, ali niste imali dovoljno novca za kupovinu? Preko ovog linka imate mogućnost da potpuno besplatno dobijete 21 token 
Nova kriptovaluta Rebit Coin , koju je trenutno u fazi razvoja do 20. aprila 2020 moguće  dobiti potpuno besplatno po 21 USDT tokena za registraciju i po 10 USDT po referalu!
1 USDT - 1USD



 Sve što treba da uradite, jeste da se registrujete na sajt REBIT Coin . Registracijom se automatski otvara wallet(elektronski novčanik) na kome će leći po 21 USDT kada se neko registruje( i potvrdi registraciju) preko vašeg linka koji će te podeliti vašim prijateljima, da li preko fejzbuka, instagrama, vibera, itd.


Trenutna vrednost Rebit Coin novčića je 1 token = 1 $ a od 20. aprila 2020. Rebit Coin će se pojaviti na berzama i moći da se razmenjuje za bilo koju drugu kripto ili  nacionalnu valutu!. Koja će tada njegova vrednost biti, teško je predvideti, ali se svakako ovakva prilika mora iskoristiti, s obzirom na to da nisu potrebna nikakva finansijska i druga ulaganja.
S obzirom na ozbiljnost kampanje koju sprovodi kompanija Rebit Coin i na visinu investicija, ova valuta može dostići jako brzo iznenađujuću vrednost.
Budite deo onih koji su pravu informaciju iskoristili u pravo vreme. 

Uputstvo za preuzimanje 1000 besplatnih Action Coin tokena

  • 1) otvorite sledeću stranicu.
  • 2) na toj stranici treba da popunite formular vašim podacima i kliknete na dugme REGISTER.
  • 3) biće vam poslat konfirmacioni email na email adresu koju ste uneli prilikom registracije. Otvorite taj mail i kliknite na konfirmacioni link.
  • 4) gotovo!
  • 5) sada možete da se ulogujete na vaš nalog , vidite početno stanje od 21USDT bonusa, vidite vaš referal link, koji delite prijateljima da se registruju preko njega ili odaberete promo materijal, bannere (kao što je ovaj ispod) koje stavljate na sajtove...